MERSİN / TOROSLAR - Hüseyin Okan Merzeci Anadolu Lisesi

KADİR GECESİ KUTLAMA MESAJI

Ock

" Türk öykücülüğünün usta kalemlerinden Nursel Duruel okulumuz Edebiyat Öğretmeni Emel Yıldırım'ın davetiyle 11 Dil sınıfı ve okulumuz öğretmenleri ile Türk öykücülüğü, yazarlık ve edebiyat dünyası üzerine söyleşti. Söyleşinin ardından öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin kitaplarını imzalayan Sayın Nursel Duruel'e minnettarız."

Ara

12. Sınıf öğrencilerimiz Üniversite Tanıtım fuarına götürüldü.

Ara

Okul Müdürümüz Mehmet Salih DAĞLI İlçe Milli eğitim müdürlüğü ve Türk Kızılay Toroslar Şubesinin Hazırlamış Olduğu Etkinliğe Katıldı.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmeni Seçil DUMAN BEZİRGAN tarafından 12.sınıflara YKS tanıtımı yapıldı.

Kas

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Kas

GEZİCİ KUTUPHANE HOMAL'DA   Read Gezici Kütüphane Projesi kapsamında Kalem Ajans kurucularından Sayın Mehmet Demirtaş gezici kütüphanesiyle 24 Kasim günü okulumuza geldi. Yapay zeka çağında hayal gücünün önemi, edebiyat, dil, mütercim tercümanlık konularında dil ve edebiyat bölümü öğrencilerimizle söyleşiler yapan Mehmet Demirtaş okul kütüphanemize de kitaplar armağan etti.

Ekm

Okulumuz öğrencileri okul müdürümüz Kamer KARAKAYA ve Tarih Öğretmeni Mustafa AKDENİZ eşliğinde EXPO Kitap Fuarını ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında öğrencilerimiz çeşitli standları gezerek kitaplar hakkında bilgi aldılar .Ziyaretle  öğrencilerimizi hem tecrubelerini arttırdı hem de eğlendiler.

Haz

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM (HAZİRAN AYI) SORUMLULUK  SINAVLARI TAKVİMİ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Şerife KÜÇÜK,Tarih Öğretmeni Teselli KÖSE ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yılmaz TEMELLİ sorumluluğunda okulumuz öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu

programı okulumuz Müdürü Kamer KARAKAYA ,öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından beğeniyle izlendi.